You are hereBenvinguts al curs 2009-2010

Benvinguts al curs 2009-2010


By ampaadm - Posted on 01 Octubre 2009

Benvolguts pares i mares dels alumnes de l’escola IPSI,

Fa unes setmanes que el curs 2009-2010 ha començat. La Junta de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola IPSI, a la qual pertanyem les famílies, ha reprès també la seva activitat. Volem saludar-vos de nou per donar-vos la benvinguda després de les vacances, amb el desig que aquest curs sigui profitós per a tots. Especialment, volem saludar tots aquells pares i mares del nou alumnat, i obrir-los les portes de l’Associació per a tot allò que vulguin o necessitin, o també perquè puguin donar-nos un cop de mà. Sigueu benvinguts.

Ens complau dir-vos que la pàgina de l’Associació està en funcionament (www.ampaipsi.cat) i que hi podreu trobar informacions d’utilitat i comunicar qualsevol incidència, suggeriment, queixa o proposta que vulgueu formular. Trobareu també les actes de les reunions de la Junta i de les assemblees, la composició de la Junta i les responsabilitats específiques per si voleu adreçar-vos-hi per qualsevol qüestió concreta, així com també els diversos fòrums de comunicació entre famílies, i d’aquestes amb la Junta. Com sempre, volem incitar la participació activa, convidant-vos que hi entreu i en feu una eina de comunicació responsable i cívica. Podeu accedir a contactar amb la Junta també a través del correu electrònic per formular qualsevol consulta (junta@ampaipsi.cat), i us recordem també l’existència d’una bústia de l’AMPA a l’entrada de l’edifici Borrell 1, a la planta baixa, on podreu adreçar-nos els vostres comentaris i escrits.

Us volem recordar que aquest curs seguirà actiu el Bookcrossing, o passallibres, per facilitar l’intercanvi de llibres de lectura entre pares i mares, i que el curs d’Escacs començarà el dia 1 d’octubre (principiants: dimarts de 17 a 18.30 h a l’aula 9; avançats: dijous de 17 a 18.30 h a l’aula 9). Aquest curs està subvencionat íntegrament per l’AMPA i tots aquells que encara no heu matriculat el vostre fill o la vostra filla, podeu dir-los que es presentin directament el dia d’inici de l’activitat al lloc esmentat, on es trobaran el professor Francesc Domenche, responsable de l’activitat.

Al llarg de les properes setmanes rebreu informacions relatives a les activitats de l’AMPA en aquest primer trimestre, com ara la possible organització d’alguna xerrada i la celebració de l’Assemblea General Ordinària de pares i mares o alguna d’Extraordinària, si es dóna el cas.

Celebrem aquesta ocasió que tenim per desitjar-vos que aquest sigui un curs enriquidor per a tothom.

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec