You are hereFòrums / Borsa de llibres / Reciclatge de llibres

Reciclatge de llibres


No replies
Junta
Offline
Joined: 23/10/2008

La Junta de l'AMPA ha creat una comissió de seguiment per tal d'estudiar les diferents possibilitats de reciclatge de llibres, intercanvi o mercat de 2a ma, per tal d'aconseguir tres objectius principals: contribuir a fer el nostre entorn més sostenible, reduir les despeses dels pares a l'hora de comprar els llibres i inculcar en els nens el valor de fer un bon manteniment del material escolar i els llibres de text. Les dues persones que hem estat delegades per tal de portar aquesta comissió (la Judith Contijoch i la Sílvia Cedó), hem estat estudiant diferentes opcions de com posar en marxa aquest projecte.

Per aquest motiu, ens hem entrevistat amb la responsable de la comissió de reciclatge de l'AMPA d'una escola veïna i hem mantingut contactes amb persones de dues altres escoles (una pública i una concertada) que ja porten anys fent reciclatge. Alhora hem estat recollint diferent documentació que es pot trobar a la xarxa.

El primer condicionant per tal de posar en marxa un projecte d'aquest tipus en una scola de 4 línies com la nostra és sens dubte, comptar amb l'acord del Consell Escolar i sobretot de l'escola. És en aquesta direcció en la que estem treballant en aquests moments, és a dir, treballant per tal d'aconseguir la col·laboració i implicació de l'escola. Tot i així, estem estudiant les diferents possibilitats i us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres si vols més informació o vols fer alguna aportació per tal de posar en marxa el projecte.

Ben cordialment,

La Junta de l'AMPA
Comissió de reciclatge de llibres

- Junta AMPA -

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec