You are hereGrup LinkedIn AMPA IPSI

Grup LinkedIn AMPA IPSI


By ampaadm - Posted on 04 Desembre 2011

Actualment a tothom li ha tocat viure, de més lluny o de més a prop, alguna situació laboral difícil: pèrdua de lloc de treball o forta reducció d’ingressos. Tot plegat en un moment de la nostra vida professional on el grau d’experiència que tenim és alt. El experts coincideixen a destacar que és la xarxa de contactes que tenim el que juga un paper decisiu en aquests casos.

Des de la Junta de l’AMPA volem impulsar una xarxa de contactes professionals per ajudar-nos entre nosaltres, que ens permeti aprofitar les oportunitats que puguin existir. Molt possiblement, quan busquem un determinat professional, hi ha un pare o mare de l’Escola que ens pot ajudar; quan la nostra empresa necessita un servei extern, hi ha algú de la comunitat IPSI que ens el pot oferir; quan estem buscant feina, és possible que a l’empresa d’algun altre pare o mare ofereixin un lloc on puguem encaixar, del qual no en teníem constància...

Amb l’objectiu de facilitar aquests contactes, hem creat el grup AMPA IPSI a la xarxa social LinkedIn. Si ja sou usuaris de LinkedIn només us heu d’afegir al grup i ja estareu connectats. Si no en sou usuaris, primer us haureu de registrar a www.linkedin.com, i crear el vostre perfil professional.

Us encoratgem a unir-vos al grup i a utilitzar-lo sempre que ho necessiteu.

Ens veiem a la xarxa!

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec