You are hereBenvinguda a les famílies de P3 i Festa de l’AMPA

Benvinguda a les famílies de P3 i Festa de l’AMPA


By Junta - Posted on 21 Desembre 2011

Després de l’èxit de l’any passat, el 30 de setembre d’enguany va ser la data escollida per dur a terme la festa de benvinguda a les famílies de P3 que organitza l’AMPA. La festa va comptar amb l’animació de l’Oriol Canals i amb xocolata per a tothom i va ser un èxit de participació tant per part de pares com d’avis.

Aprofitant l’avinentesa, varem fer una petita enquesta a alguns pares i mares per escoltar l’opinió de les noves famílies sobre l’Escola, i aquí us presentem el resultat.

Quan els vam preguntar als pares de P3 què és el que coneixien de l’IPSI abans que els seus fills entressin a l’escola, ens van contestar que coneixien la seva línia educativa, el seu tarannà, la fama que el precedeix i alguns pares també coneixien antics alumnes i professors.
Quan els vam demanar quines eren les raons que els havien decidit a portar els seus fills a l’IPSI, ens van contestar majoritàriament que era pel projecte educatiu del centre, la potenciació de la cultura de l’esforç, la laïcitat proclamada, la preocupació per la potenciació de la llengua catalana i la proximitat física de les famílies, al postular-se com una escola de barri. Tot i així, alguns pares van comentar que a priori els havia espantat una mica la grandària de la institució, amb més de mil alumnes i 4 línies ja des d’infantil.
També els vam demanar si tenien amics i/o familiars a l’Escola, i aquí pràcticament tots els enquestats van afirmar que tenien amics o familiars a l’IPSI.
Pel que fa a la pregunta sobre què els havia agradat més sobre l’entrada del seu fill a l’Escola, en general els pares i mares van valorar molt positivament la bona adaptació dels infants a l’Escola nova, la bona comunicació que s’havien trobat amb les mestres, que tracten els nous alumnes amb cura i delicadesa tot i fent-los entendre que entren en una nova etapa i la gran varietat d’activitats que s’ofereixen a l’IPSI.
Finalment, els vam preguntar què és el que havia agradat més al seus fills nouvinguts a l’Escola, i aquí van tornar a tenir una importància cabdal les mestres de P3. Hauríem de felicitar, doncs, aquestes meravelloses ambaixadores de l’IPSI! Ara bé, els menuts també van celebrar les noves amistats i, com no, les noves joguines.

D’altra banda el dissabte 15 d’Octubre, vam celebrar el primer dia de l’AMPA. Podem dir amb satisfacció, que va ser tot un èxit de participació i assistència. Vam comptar amb l’animació del Pau Font, que va aixecar l’entregat públic ballant alegrement amb la seva música. Vam tenir també diversos jocs populars, minigolf i fins i tot un hoquei en petit format sobre patinets, així com una fantàstica demostració de futbol de botons. Finalment els alumnes de segon de Batxillerat van fer una pastissada i un petit taller de trenes i maquillatge que van ser tot un èxit. Podem doncs des de l’AMPA estar molt satisfets d’aquesta primera festa, que pel seu resultat de ben segur no serà l’última, agraint-vos a tots els que vau assistir la vostra presència, i animant els que no vau poder venir a participar en les properes edicions.

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec