You are hereEl Cor Vivaldi rep dos importants reconeixements

El Cor Vivaldi rep dos importants reconeixements


By Junta - Posted on 21 Desembre 2011

El cor guanya el Premi Proteus d’ètica en la categoria de Projecte pedagògic i s’alça amb el Gran Premio Coral d’ Espanya BBK 2011.

El passat 5 i 6 de desembre a Bilbao el Cor Vivaldi va guanyar el Gran Premio Coral d’ Espanya BBK 2011 després d’interpretar diferents peces en les modalitats de polifonia i folklore i competint amb dos cors mixtes adults: la Camerata Coral de la Universidad de Cantabria i el Coro de cámara Oretania de Ciudad Real. En alçar-se amb aquest preuat trofeu, el Cor Vivaldi de l’escola IPSI, es pot considerar el millor cor d´Espanya fins a la propera edició!

Des de la junta de l’AMPA volem felicitar al mestre Òscar Boada, a tot el seu equip i a les noies i nois del cor pel treball ben fet i per buscar sempre l’excel•lència a través del treball i de la perseverança. També estenem la felicitació a les famílies de les noies del cor per la seva implicació i compromís en aquest projecte de l’escola, que a hores d´ara, és únic al nostre país.
Aprofitem per animar a les famílies que, per la raó que sigui encara no hagin sentit mai el Cor Vivaldi en concert, a que l’escoltin tot assistint a alguns dels concerts que el Cor realitza arreu, una experiència que val molt la pena!
http://www.corvivaldi.org/cat/

Just la mateixa setmana el Cor va ser reconegut amb el III Premi Proteus d’ètica pel seu projecte Pedagògic “per transmetre i ajudar a viure a adolescents valors com l’esforç, la feina ben feta, la decisió, el respecte als companys, la recerca permanent de la millora i la superació”. Altres guardonats van ser l’Arcadi Oliveres, l’Isidre Esteve, la Mònica Bernabé (periodista a l’Afganistan), la Comunitat de Sant’Egidio, els vivers de Bell-lloc, la revista Cavall Fort i la religiosa teresiana Maria Victòria Molins.

Que el Cor Vivaldi obtingui un premi d’Ètica és un reconeixement no només a ells, sinó de retruc a la resta de corals de l’escola. De fet, aquest Premi Proteus,reforça la línia de treball en els valors que l’escola transmet a les nostres filles i fills en totes les disciplines i moments, dels quals, no podria ser d’altra manera, les mares i pares en som còmplices.

Des de l’AMPA volem transmetre aquesta bona notícia i ampliar la felicitació a tota la comunitat de l’escola: professors, equip directiu, treballadors, mares i pares de l’escola i als nostres fills.

Us adjuntem un link amb el discurs d’Òscar Boada amb motiu del premi Proteus:

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec