You are hereConcurs de vídeo

Concurs de vídeo


By ampaadm - Posted on 28 Febrer 2012

Busquem el millor VÍDEO fet pels alumnes!
L'any passat vam convocar un concurs per triar un nou logotip de l'AMPA. Enguany busquem el millor vídeo fet pels alumnes amb una temàtica única: L'escola Ipsi. 50 anys de l'escola es mereixen un bon audiovisual fet pels alumnes.
BASES DEL CONCURS:

 • Qui hi pot participar?: Qualsevol alumne de l'Escola de forma individual o formant un grup. No hi ha cap límit pel que fa a la presentació de vídeos per alumne ni al nombre d’alumnes per grup. Això sí, els vídeos han d’estar fets exclusivament per alumnes de l’escola.
 • Temàtica: L'escola IPSI.
 • Idioma (si s’escau): Català.
 • Durada: Màxim 5 minuts.
 • Tecnologia: No és necessari comptar amb un equip tècnic professional. Un vídeo tant es pot gravar amb una càmera de vídeo com amb una càmera de fotos o, fins i tot, amb un mòbil que tingui bona qualitat d’imatge. S'accepta qualsevol tipus de vídeo: a color, blanc i negre, amb so, sense so, etc.
 • Com filmar el vídeo: Per poder participar cal prèviament presentar un guió, i en el cas que sigui necessari, una descripció dels espais de l'Escola en els que es sol•licita gravar i en quin moment es vol filmar. Amb el guió previ aprovat, els participants es podran presentar a concurs, i si s'escau es donaran les autoritzacions necessàries per poder filmar. No s'admetrà cap vídeo a concurs que no hagi passat el tràmit d'aprovació de guió previ.
 • Presentació:
  Dels guions previs: S'enviaran a l'adreça electrònica junta@ampaipsi.cat, amb el títol de: “Guió previ pel concurs de vídeos”. En el missatge s'inclourà a més del guió, els espais de l'escola en els que es sol•licita gravar, els moments previstos per a la gravació, el nom de les persones que sol•liciten participar, el curs i classes a les quals pertanyen i un telèfon de contacte.
  Dels vídeos definitius: Els vídeos es presentaran a la recepció de l’edifici de Borrell II de la següent manera
  - Un sobre tancat on figuri a l’exterior el pseudònim i el títol del vídeo.
  - A dins s’hi posarà el CD identificat amb el títol i el pseudònim.
  - Dins del sobre gran s’hi inclourà un sobre més petit amb una fitxa que inclogui: el nom del vídeo, el nom de cadascun dels autors, els curs i classes a la qual pertanyen i els telèfons de contacte. A l’exterior d’aquest sobre petit es repetirà el nom del vídeo i el pseudònim.
 • Termini de presentació:
  Dels guions previs: No hi ha data límit per a la presentació dels guions previs. Tanmateix cal tenir en compte que l'aprovació del guió pot trigar uns dies.
  Dels vídeos realitzats: La data límit és el 3 de maig de 2012 a les 18 hores.
 • Premis: Es repartiran 3 premis. Dos premis als millors vídeos on es valoraran l’originalitat, la qualitat, el bon ús de tots els recursos, el guió, etc. A més, hi haurà també un premi popular.
  - 1er premi: un val de l’Illa per un import de 200 €.
  - 2on premi: un val de l’Illa per un import de 150 €.
  - Premi popular: un val de l’Illa per un import de 150 €.
 • Jurat: Estarà format per membres de la Junta de l'AMPA.
 • Altres clàusules: El fet de presentar-se al concurs implica l'acceptació de les bases. La propietat intel•lectual dels vídeos presentats serà de la Junta de l'AMPA. La Junta de l'AMPA penjarà els vídeos a la seva pàgina web i en qualsevol altre mitjà que consideri. En el cas de que en el vídeo apareguin alumnes els pares dels quals no hagin cedit els seus drets d'imatge a l’Escola ni a l’AMPA, la Junta de l'AMPA es veurà obligada a ocultar la identitat d'aquest/s. El jurat es reserva el dret de declarar desert el concurs o de decidir sobre qualsevol aspecte no previst en aquestes bases.

Etiquetes

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec