You are hereFAO - Acord amb l'Escola

FAO - Acord amb l'Escola


By ampaadm - Posted on 07 Març 2012

El passat dia 2 de març es va arribar a un acord amb l’Escola perquè es fes càrrec del antic Fons d’ajuda a l’orfenesa (FAO) que fins ara gestionava l’AMPA.

Com ja es va comentar a l’acta de la última reunió del mes de febrer, atenent a la bona disposició i receptivitat que va mostrar l’Escola en aquest punt, vam liquidar els comptes assumint una reduïda xifra de dèficit que serà amortitzada en els propers anys, significant una solució per un tema que era totalment deficitari i que ha estat motiu de preocupació per part de les últimes Juntes de l’AMPA.

L’acord es detallarà en una propera Assemblea Extraordinària que es convocarà per aquest fet per tal de demanar la ratificació per part dels pares i mares de l’Escola.

A partir d’ara l’Escola directament es farà càrrec de les despeses d’escolarització de tots els alumnes que estan a l’antic FAO.

Per arribar a aquest acord es va decidir aplicar el benefici obtingut en l'últim exercici de l’assegurança AXA per reduir el dèficit de l’antic sistema. Si seguim així, en els propers anys pagarem la totalitat del deute sense necessitat d’aplicar les quotes addicionals de 7 i 14 € que fins ara les famílies estaven abonant cada any.

Per altra banda les famílies acollides al nou règim FAO, que està externalitzat a la companyia AXA, s’asseguren que, mitjançant el pagament de la prima, l’Escola rebrà com a beneficiaria l’import que assegurarà l’escolarització dels seus fills.

Volem agrair la receptivitat i predisposició de l'Escola per a resoldre aquest tema, que com sabeu fa molts anys que ens preocupa.

Etiquetes

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec