You are hereL’AMPA IPSI participa en el Gran Recapte del Banc dels Aliments. T’hi apuntes?

L’AMPA IPSI participa en el Gran Recapte del Banc dels Aliments. T’hi apuntes?


30/11/2012 09:00
01/12/2012 21:00

Els propers 30 de novembre i 1 de desembre El Banc dels Aliments organitza a més de 700 supermercats i mercats d'arreu de Catalunya El Gran Recapte d’Aliments. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària.

Des de la Junta de l’AMPA de l’IPSI volem col•laborar activament en la campanya. Pot ser una bona ocasió, per crear-nos consciència de la pobresa que hi ha a prop nostre, a més de donar a conèixer la tasca que el Banc dels Aliments realitza en la lluita contra la fam i el malbaratament alimentari.

Properament el Banc dels Aliments ens assignarà, de manera exclusiva, un supermercat proper al barri de l’escola, on les famílies de l’IPSI podrem fer de voluntaris. La tasca d’aquestes famílies consistirà en situar-se a l’entrada del supermercat assignat repartint bosses als clients que desitgin col•laborar i recollint les donacions a la sortida, sense oblidar d’agrair als qui participen.

Farem torns de 2 a 3 hores (en funció del nombre de famílies apuntades) repartits entre el divendres de 17 a 21 hores i dissabte de 9 a 21 hores (segons horari d’obertura del supermercat). En cada torn hi participarà més d’una família.

Atès que el divendres al matí de 9 a 17 hores també es realitza la recollida d’aliments, necessitem pares i mares voluntaris que tinguin disponibilitat per cobrir aquest horari.

En cas d’estar-hi interessats cal que envieu un mail a junta@ampaipsi.cat assumpte: Gran recapte indicant el vostre nom, telèfon de contacte, nombre de participants i preferència de torn (divendres matí, divendres tarda, dissabte matí o dissabte tarda). En la mesura del possible intentarem assignar els torns d’acord a les vostres preferències.

La data límit per apuntar-s’hi és el dia 10 de novembre. A partir d’aquest dia, i tan aviat com sigui possible, ens posarem en contacte amb les famílies voluntàries per comunicar-los el torn assignat. En cas que s’apuntin més famílies de les que puguin participar (per raons d’espai), farem un sorteig per triar els participants.

Si esteu interessats en ampliar informació sobre la tasca del Banc dels Aliments podeu consultar el web: http://www.bancdelsaliments.org

La Junta de l’Ampa IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec