You are hereConcurs de cartells

Concurs de cartells


20/03/2013

El dia 5 de maig de 2013 es farà la festa de l'AMPA d'aquest curs i volem que ens ajudeu a fer el cartell que l'anunciarà, per això obrim una convocatòria de concurs amb un premi de 150 euros pel guanyador.

Bases del concurs de cartells:
- Hi poden participar tots els alumnes de l'Escola IPSI, amb un màxim de 2 cartells per alumne.

- Els cartells han de ser creats totalment per l'alumne.

- Els cartells hauran d'incloure informació sobre la festa que serà per a totes les famílies: mares i pares, alumnes d'infantil, de primària, secundària i batxillerat i en la que hi haurà, entre d'altres, actuacions, concerts, jocs, competicions esportives, curses i alguna sorpresa més.

- Els cartells es poden enviar en format electrònic (jpg, gif, png, xcf, psd, bmp o tif) a l'adreça junta@ampaipsi.cat, indicant a la capçalera: "concurs cartell" i en el cos del mail el nom i cognoms de l'alumne, el curs i la classe. Si són en paper s'entregaran a la recepció de Borrell I en un sobre on hi digui "concurs cartell", el nom i cognoms de l'alumne, el curs i la classe.

- La mida màxima del fitxer ha de ser de 2 MB i la mida màxima si s'entrega en paper ha de ser DIN A3.

- El termini d'admissió dels cartells acaba el 20 de març de 2013.

- El premi al millor cartell serà la utilització com a cartell de la festa de l'AMPA i a més un val de 150 euros de l'fnac.

- El jurat el formaran els membres de la junta de l'AMPA de l'escola.

- El jurat es reserva el dret de declarar desert el concurs i de decidir sobre qualsevol altre punt no previst per aquestes bases.

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec