You are hereFelicitats Cor Vivaldi! Felicitats Escola IPSI!

Felicitats Cor Vivaldi! Felicitats Escola IPSI!


By ampaadm - Posted on 01 Maig 2013

Aquest dimarts, 30 d’abril, el Govern de la Generalitat ha decidit distingir El Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi 2013. És un orgull per la nostra Escola, un premi per l’aposta decidida per la música, per la recerca contínua de l’excel·lència i pel treball i l’esforç de tants anys.
 
 
Des de l’AMPA volem felicitar a totes les nenes i nens, noies i nois que han cantat i canten al Cor Vivaldi. Una felicitació molt especial a l’Òscar Boada, director del Cor Vivaldi i de l’Escola de música. Moltes gràcies per portar la música i el cant coral tan lluny.

Gràcies també a la Margarita, a la Pilar, a les famílies, a l’Escola de música i a la comunitat educativa de l’IPSI per fer possible que el Cor Vivaldi sigui una realitat. L’educació és una feina d’equip, de compromís, sense els quals res de tot això seria possible

Felicitem també a tots els nens i nenes que canten a la resta de cors de l’Escola, l’autèntica pedrera vivaldiana: Cor Bartók, Cor Rossini, Cor Kodály, Cor Mozart i Cor Corelli; i als seus directors, la Pilar i el Jordi-Lluís. El Cor Vivaldi és fruit d’una feina que comença des de ben petits.

Gràcies per la feina ben feta i moltes felicitats a tothom!
Junta AMPA IPSI

Etiquetes

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec