You are hereBases concurs cartells 2013-2014

Bases concurs cartells 2013-2014


By ampaadm - Posted on 18 Març 2014

El dia 18 de maig de 2014 es farà la festa de l'AMPA d'aquest curs i volem que ens ajudeu a fer el cartell que l'anunciarà, per això obrim una convocatòria de concurs amb diferents premis.

Bases del concurs de cartells:

- Hi poden participar tots els alumnes de l'Escola IPSI, amb un màxim de 2 cartells per alumne.

- Els cartells han de ser creats totalment per l'alumne.

- Els cartells hauran d'incloure informació sobre la festa que serà per a totes les famílies: mares i pares, alumnes d'infantil, de primària, secundària i batxillerat i en la que hi haurà, entre d'altres, actuacions, jocs, competicions esportives, curses i alguna sorpresa més.

- Els cartells també hauran d'incloure el nom de la festa; "Festa de l'AMPA 2013-14" i la data de la festa; 18 de maig de 2014.

- Els cartells es poden enviar en format electrònic (jpg, gif, png, xcf, psd, bmp o tif) a l'adreça junta@ampaipsi.cat, indicant a la capçalera: "concurs cartell" i en el cos del mail el nom i cognoms de l'alumne, el curs i la classe. Si són en paper s'entregaran a la recepció de Borrell I en un sobre on hi digui "concurs cartell"; en el dors del cartell hi hauran de constar el nom i cognoms de l'alumne, el curs i la classe.

- La mida màxima del fitxer ha de ser de 2 MB i la mida màxima si s'entrega en paper ha de ser DIN A3.

- El termini d'admissió dels cartells acaba l'11 d'abril de 2014.

- S'establiran 3 categories en funció de l'edat i per cadascuna hi haurà un premi consistent en material artístic.

- D'entre els 3 cartells guanyadors de cadascuna de les categories el jurat triarà el cartell que serà el que anunciarà la festa de l'AMPA del curs 2013-2014.

- El jurat el formaran els membres de la junta de l'AMPA de l'escola.

- El jurat es reserva el dret de declarar desert el concurs i de decidir sobre qualsevol altre punt no previst per aquestes bases.

Etiquetes

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec