You are hereFesta de l'AMPA i de l'esport

Festa de l'AMPA i de l'esport


18/05/2014 10:00

Ja podeu reservar les agendes pel proper diumenge 18 de maig al matí perquè arriba una nova edició de la Festa de l’Ampa i de l’Esport.

Com l’any passat l’Ampa i l’Escola hem preparat una Gran Festa per a tothom, amb activitats diverses pensades per a totes les edats, gustos i estats de forma.

Hi haurà les tradicionals dues curses (una familiar d'1 km i l’altre de 2 km pels que estan més en forma), l'actuació d'un grup d'Animació infantil, una classe col•lectiva de ball (Zumba Party), competicions de bàsquet, una pista americana, tennis de taula, maquillatge de somni, més de 50 jocs tradicionals, i alguna sorpresa més. Consulteu tots els detalls i els horaris del programa en els annexes d’aquesta noticia.

A més comptarem amb la col•laboració de diferents productes cedits per Cobega i per Nutrexpa que ens permetran agafar forces després de totes les activitats.

Recorda: a partir de les 10 h del matí començaran les curses i les activitats es desenvoluparan entre l’escola, la placeta i el carrer Borrell.

Vine i participa-hi!.

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec