You are hereBenvinguda curs 2014-2015

Benvinguda curs 2014-2015


By ampaadm - Posted on 24 Setembre 2014

Amb el començament del curs la Junta de l’AMPA hem reprès la nostra activitat. Us adrecem aquesta carta per saludar-vos novament, i molt especialment a les famílies que arriben aquest curs a l’Escola, a les quals donem la benvinguda com a membres del col·lectiu de l’AMPA. Esperem que us hi sentiu acollits i participeu en allò que sigui del vostre interès; amb aquest intenció, com cada curs, properament convocarem les famílies de P3 a una xocolatada de benvinguda.

La Junta de l’AMPA la formem pares i mares d’alumnes que intentem aportar, organitzant diverses activitats, el nostre gra de sorra al projecte de l’Escola IPSI.

El nostre web www.ampaipsi.cat vol ser el punt de trobada virtual de la comunitat IPSI. Hi trobareu, entre d’altres:
- Convocatòries i informació general,
- les actes de les reunions de la Junta i de les Assemblees de l’associació,
- els fòrums de debat, taulell d’anuncis i ofertes del material de segona mà.

Tots els usuaris registrats del web reben automàticament el nostre butlletí de noticies “des de l’AMPA IPSI”. Us animem a registrar-vos-hi per rebre periòdicament les nostres comunicacions.

Si ho desitgeu podeu enviar-nos també els vostres comentaris escrits per correu electrònic a junta@ampaipsi.cat. Igualment, tenim a la vostra disposició un compte de Twitter: @ampaipsi.

Aprofitem l’ocasió per recordar-vos que, per tercer any consecutiu presentarem a l’Assemblea la proposta de mantenir la quota de l’AMPA en 7€ anuals per família.

També volem recordar que fins el proper 3 d’octubre sou a temps d’acollir-vos l’assegurança d’orfenesa que gestionem i que cobreix l’escolarització a IPSI dels vostres fills en cas de defunció d’algun progenitor -o tutor-, de la que us informaran al departament d’administració de la Escola.

Finalment, no volem deixar passar aquesta oportunitat per animar-vos a participar, com a membres de l’AMPA que sou, i fer ús de tot plegat pel que necessiteu. Desitjant-vos que aquest curs sigui enriquidor per a tothom, us saludem ben cordialment,

La Junta de l’AMPA IPSI.

Etiquetes

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec