You are hereOctubre 2014

Octubre 2014


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Octubre 2014
ampaipsi.cat

Benvolgudes famílies,

Us enviem el primer butlletí informatiu d'aquest curs. Hi trobareu informació de la segona visita a l’Escola en funcionament, del Gran Recapte del Banc dels aliments i de la primera xerrada del curs sobre primers auxilis. Aprofitem també per fer-vos saber que el dijous 13 de Novembre celebrarem l’Assemblea General. Properament rebreu la convocatòria oficial, però ja us podeu reservar la data.

Salutacions,

Junta AMPA IPSI.

Visites a l’Escola en funcionament

El dimecres 12 de Novembre organitzem la primera visita a l’Escola en funcionament d'aquest curs. La visita començarà a les 11:00, a Borrell I, i acabarà a l’hora de dinar, també al mateix edifici. Aquells qui ho vulguin podran quedar-se a dinar a l’Escola, i així acabar la visita veient el menjador en plena activitat.

Per un òptim aprofitament de l’activitat, només la podrem realitzar en un grup reduït, que no trenqui la dinàmica de les classes. S’assignaran les places per ordre d’inscripció.

La inscripció la podreu fer en un formulari al nostre web, que publicarem aquest dimecres 29 a partir de les 9 del matí.

Logo IPSI

Logo AMPA Gran Recapte del Banc dels Aliments

Un any més l’AMPA IPSI participa en el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Us hi apunteu ?

Els propers divendres 28 i dissabte 29 de novembre, les famílies voluntàries de l’IPSI recollirem aliments en el Caprabo de Borrell / Provença.

El divendres 14 de novembre data límit per apuntar-s’hi.

Els propers divendres 28 i dissabte 29 de novembre Banc dels Aliments organitza arreu de Catalunya El Gran Recapte d’Aliments. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. Un any més des de la Junta de l’AMPA de l’IPSI volem col·laborar activament en la campanya. És una excel·lent ocasió per crear-nos consciència de la pobresa que hi ha a prop nostre, a més de donar a conèixer la tasca que el Banc dels Aliments realitza en la lluita contra la fam i el malbaratament alimentari aquí. L’any passat vam participar més de 80 voluntaris, entre fills, mares i pares de l’escola i, gràcies a les donacions de molta gent vam aconseguir recollir quilos i quilos d’aliments.

Com els darrers anys també se’ns ha assignat el Caprabo de la cantonada de l’escola (Borrell amb Provença) , on les famílies de l’IPSI podrem fer de voluntaris. La tasca d’aquestes famílies consistirà en situar-se a l’entrada del supermercat repartint bosses als clients que desitgin col·laborar i recollint les donacions a la sortida, sense oblidar d’agrair als qui participen. Farem torns de 2 a 3 hores (en funció del nombre de famílies apuntades) repartits entre el divendres de 17 a 21 hores i dissabte de 9 a 21 hores. En cada torn hi participarà més d’una família.

Atès que el divendres 28 de 9 a 17 hores (horari escolar) també volem realitzar la recollida d’aliments, necessitem pares i mares voluntaris que tinguin disponibilitat per cobrir aquest horari. Si hi ha voluntaris també podrem cobrir aquest torn! En cas d’estar-hi interessats cal que envieu un mail a junta@ampaipsi.cat assumpte: Gran recapte 2014 indicant:
- el vostre nom
- telèfon de contacte
- nombre de participants i cursos dels fills
- i preferència de torn (divendres matí, divendres tarda, dissabte matí o dissabte tarda). En la mesura del possible intentarem assignar els torns d’acord a les vostres preferències.

La data límit per apuntar-s’hi és el divendres 14 de novembre. A partir d’aquest dia, i tan aviat com sigui possible, ens posarem en contacte amb les famílies voluntàries per comunicar-los el torn assignat. En cas que s’apuntin més famílies de les que puguin participar (per raons d’espai), farem un sorteig per triar els participants.

Si esteu interessats en ampliar informació sobre la tasca del Banc dels Aliments podeu consultar el web: www.bancdelsaliments.org
La Junta de l’Ampa IPSI

Xerrada: Introducció als primers auxilis

Dijous 20 de novembre a les 19:30 es farà la primera xerrada d'aquest curs organitzada per l'AMPA amb el títol: Introducció als primers auxilis.

L’objectiu d'aquesta xerrada és que tots els assistents puguem adquirir coneixements suficients per reconèixer situacions d’emergència i ser capaços d’actuar.

Aquesta xerrada ja es va fer el primer trimestre del curs passat i vam poder comprovar el seu interès, però alguns de vosaltres ens vau demanar que la tornéssim a programar aquest curs. Impartirà la xerrada Ramsés Martí, infermer i membre del Servei d’Emergències Mèdiques de la Generalitat de Catalunya i de First Aid Kids.

Lloc: Sala d'actes de l'Escola
Hora: 19:30 h

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec