You are hereFesta de l'AMPA 2015!

Festa de l'AMPA 2015!


17/05/2015 11:00

S’acosta la data... Inscriu-te ja!!!

Eiii!!!, s’acosta el moment més IPSI de l’any, arriba la FESTA DE L’AMPA 2015!!!

Vine el diumenge, 17 DE MAIG a RINER (El Solsonès) a tocar del Santuari del Miracle, entre Cardona i Solsona i sabràs el que és bo!!!

Ens trobarem a les 11:00h a la Casa de Colònies LA CARRAL de RINER, i a partir d’aquell moment serà un no parar de FESTA, FAMÍLIA I IPSI.

Per començar... prepareu les sabates de caminar (o de córrer) i apunteu-vos a la 1a PIC (Popular IPSI Caminada), descobrireu una part de Catalunya que ni us la imagineu. I per els més atrevits, hi haurà tirolines i activitats de muntanya!

També podreu gaudir dels jocs de carrer de tota la vida... CURSES DE SACS, ESTIRAR LA CORDA, EL JOC DE L’ESPARDENYA, EL DEL CISTELL.... i de l’animació infantil amb en FEFE I COMPANYIA, que ens farà ballar, ballar i ballar sense parar.

Volem que hi vingueu amb tots els vostres familiars i amics, perquè és tracta d’un DIA IPSI, i perquè sigui complet del tot, també hem pensat en les activitats en equip. Queda amb els teus (pares, fills o professors), fes un equip i participa i guanya al concurs de BASQUET 3x3 a FUTBOL SALA... o al torneig IPSI de FUTBOLINS.

I si encara teniu forces (o no us ha convençut res...) tenim una CLASSE DE ZUMBA preparada, amb l’Acadèmia Memory, sí, sí, els que cada Festa de l’AMPA ens fan moure els ossos!!!

Arribat aquest punt, tocarà l’hora d’anar a DINAR, i ho farem tots plegats en un MACROMENJADOR preparat per a l’ocasió, amb un menú de FESTA MAJOR!!!

Totes les activitats estaran coordinades per eixerits monitors, divertidíssims i espaviladíssims, és clar!!!

Vine a LA CARRAL el 17 DE MAIG a gaudir del dia més IPSI de l’any!!!

Què cal fer per apuntar-s’hi:

1. Selecciona més avall l’opció d’adults i nens que vindreu
2. Et portarà a una pàgina del banc per fer el pagament, i rebràs un correu amb la confirmació.

Data límit: 5 de maig del 2015.
Totes les inscripcions fetes abans del 27 d’abril tindran garantit un obsequi el dia de la Festa! Afanyeu-vos!

Comissió Festa AMPA 2015.

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec