You are hereFons d'Ajuda a l'Orfenesa (FAO)

Fons d'Ajuda a l'Orfenesa (FAO)


Us volem recordar que la Junta de l’AMPA posa a disposició de les famílies una ASSEGURANÇA D’ORFENESA (FAO) que, en cas de pèrdua d’un progenitor/tutor, cobreix l’import dels costos obligatoris d’escolarització a l’IPSI fins a segon de Batxillerat dels fills assegurats. L’assegurança, per tant, assegura la continuïtat del Projecte educatiu que hem triat per als nostres fills.

En concret l’assegurança cobreix els costos d’escolaritat, la fundació, el SOE i el concepte de material. En queden exclosos : la mitja pensió, les activitats extraescolars, els llibres/dispositius electrònics i la repetició de curs.

En cas que vulgueu tramitar-ne l’alta per al proper exercici (de l’1 de novembre de 2017 al 31 d’octubre del 2018) heu de presentar el full d’adhesió a administració o a qualsevol recepció de l’escola abans DEL 30 DE SETEMBRE 2017 o fins al 15 d’octubre si el tràmit el feu directament a administració i aboneu en efectiu els 28€ primers de la quota. Si ja esteu assegurats no cal fer cap tràmit, atès que es renova automàticament.

Si voleu validar si el vostre fill està inscrit heu d'anar a l'administració de l'escola.

En aquesta pàgina podeu trobar la segúent documentació (heu d'estar registrats per veure-la):
- Un document explicant què és el Fons d'Ajuda a l'Orfenesa (FAO)
- El certificat d'adhesió

Etiquetes

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec