You are hereBenvinguda

Benvinguda


By ampaadm - Posted on 15 Setembre 2015

Apreciats mares i pares d’alumnes de l’Escola IPSI,

Amb el començament del curs la Junta de l’AMPA reprenem la nostra activitat. Us saludem novament, i molt especialment a les noves famílies de l’Escola, a les quals donem la benvinguda com a membres del col·lectiu de l’AMPA. Esperem que us hi sentiu acollits i participeu en allò que sigui del vostre interès; amb aquest intenció, com cada curs, properament convocarem les famílies de P3 a una xocolatada de benvinguda.

La Junta de l’AMPA la formem pares i mares d’alumnes que intentem aportar, organitzant diverses activitats, el nostre gra de sorra al projecte de l’Escola IPSI. El nostre web www.ampaipsi.cat vol ser el punt de trobada virtual de la comunitat IPSI. Us animem a registrar-vos-hi per accedir a tots els continguts. Hi trobareu, entre d’altres:

- Convocatòries i informació general de les activitats.
- Les actes de les reunions de la Junta i de les Assemblees de l’associació.

Si ho desitgeu podeu enviar-nos també els vostres comentaris escrits per correu electrònic a junta@ampaipsi.cat. Igualment, tenim a la vostra disposició un compte de Twitter: @ampaipsi.

Molt especialment a totes les famílies noves volem recordar-vos que la Junta de l’AMPA posa a disposició una assegurança d’orfenesa (FAO) que, en cas de pèrdua d’un progenitor/tutor, cobreix l’import dels costos obligatoris d’escolarització a l’IPSI fins a segon de Batxillerat dels fills assegurats. L’assegurança, per tant, assegura la continuïtat del Projecte educatiu que hem triat per als nostres fills. En tractar-se d’una pòlissa col·lectiva la quota és inferior a la que existeix per a clients individuals. Aquesta depèn del nombre d’assegurats i de la participació en beneficis: pel període anterior la quota va ser de 62 €/any i fill assegurat, pagats en dos terminis mitjançant rebut, 60 % a l’octubre i 40 % al febrer.

En cas de que vulgueu tramitar-ne l’alta per al proper exercici (de l’1 de novembre de 2015 al 31 d’octubre del 2016) heu de presentar el full d’adhesió a administració o a qualsevol recepció de l’escola abans del 30 de setembre 2015, o fins al 15 d’octubre si el tràmit el feu directament a administració i aboneu en efectiu el 60 % de la quota. Si ja esteu assegurats no cal fer cap tràmit, atès que es renova automàticament. Podeu trobar més informació i descarregar-vos el full d’adhesió a la pàgina del FAO (cal registrar-se prèviament per accedir als documents). A administració de l’escola us facilitaran aquesta mateixa informació.

Aprofitem l’ocasió per recordar-vos que, per quart any consecutiu presentarem a l’Assemblea la proposta de mantenir la quota de l’AMPA en 7€ anuals per família.

Desitjant que aquest curs sigui enriquidor per a tothom, us saludem ben cordialment,

La Junta de l’AMPA IPSI.

Etiquetes

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec