You are hereGran Recapte 2015

Gran Recapte 2015


27/11/2015 09:00
28/11/2015 21:00

Un any més l’AMPA IPSI participa en el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Us hi apunteu ?
Els propers divendres 27 i dissabte 28 de novembre, les famílies voluntàries de l’IPSI recollirem aliments en el Caprabo de Borrell / Provença.
El divendres 13 de novembre data límit per apuntar-s’hi.

Els propers divendres 27 i dissabte 28 de novembre el Banc dels Aliments organitza arreu de Catalunya El Gran Recapte d’Aliments. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària.
Un any més, i ja són quatre, des de la Junta de l’AMPA de l’IPSI volem col•laborar activament en la campanya. És una excel·lent ocasió per crear-nos consciència, en família, de la pobresa que hi ha a prop nostre, a més de donar a conèixer la tasca que el Banc dels Aliments realitza en la lluita contra la fam i el malbaratament alimentari aquí.
L’any passat vam participar més de 100 voluntaris, entre fills, mares i pares de l’escola i, gràcies a les donacions de molta gent vam aconseguir recollir quilos i quilos d’aliments.
Com els darrers anys, tenim assignat el Caprabo de la cantonada de l’escola (Borrell amb Provença), on les famílies de l’IPSI farem de voluntaris. La tasca d’aquestes famílies consistirà en situar-se a l’entrada del supermercat repartint bosses als clients que desitgin col•laborar i recollint les donacions a la sortida, sense oblidar d’agrair als qui participen.
Farem torns de 2 a 3 hores (en funció del nombre de famílies apuntades) repartits entre el divendres de 17 a 21 hores i dissabte de 9 a 21 hores. En cada torn hi participarà més d’una família.
Atès que el divendres 27 de 9 a 17 hores (horari escolar) també volem realitzar la recollida d’aliments, necessitem pares i mares voluntaris que tinguin disponibilitat per cobrir aquest horari. Si hi ha voluntaris també podrem cobrir aquest torn!
En cas d’estar-hi interessats en participar com a voluntaris cal que envieu un correu a junta@ampaipsi.cat assumpte: Gran recapte 2015 indicant:
- el vostre nom i DNI
- telèfon de contacte
- nombre de participants i cursos dels fills
- i preferència de torn: divendres matí, divendres tarda, dissabte matí o dissabte tarda. Si voleu coincidir amb una altra família també ho podeu fer constar.
- En la mesura del possible intentarem assignar els torns d’acord amb les vostres preferències.
La data límit per apuntar-s’hi és el divendres 13 de novembre. A partir d’aquest dia, i tan aviat com sigui possible, ens posarem en contacte amb les famílies voluntàries per comunicar-los el torn assignat. En cas que s’hi apuntin més famílies de les que puguin participar (per raons d’espai), farem un sorteig per triar els participants.
Si esteu interessats en ampliar informació sobre la tasca del Banc dels Aliments podeu consultar el web: http://www.bancdelsaliments.org.

La Junta de l’Ampa IPSI
Novembre 2015

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec