You are hereVisita a l’Escola en funcionament - 19 de novembre

Visita a l’Escola en funcionament - 19 de novembre


19/11/2015 10:00
19/11/2015 15:00

Un any més, amb el guiatge del director general, Oriol Blancher, i la coordinació de l’AMPA, s’organitzen les "visites a l’Escola en funcionament", que tant èxit han tingut en edicions anteriors.
Aquesta activitat proposa a les famílies una visió diferent de l’Escola: entrar en diferents espais i aules de totes les etapes durant el seu funcionament ordinari, és a dir, durant l’horari escolar, i veure l’activitat de professors i alumnes comptant amb les explicacions del director.
Per les seves característiques, i per destorbar el mínim possible el desenvolupament normal de l’activitat educativa, la visita està restringida a un màxim de 10 persones,per la qual cosa cal inscripció prèvia.
La primera d’aquest curs està prevista per al proper dijous 19 de novembre, a partir de les 10 del matí i s'acabarà a les 15:00 hores en cas que la persona inscrita es quedi a dinar a l'escola.
Si hi esteu interessats, recordeu que cal inscripció prèvia mitjançant el formulari que trobareu a http://goo.gl/forms/HnwuFfTNR0 . La inscripció s’obrirà el dia 5 de novembre a les 21:00 hores, i s’admetran les sol·licituds per rigorós ordre d’arribada, a raó d’una sola persona per inscripció. Caldrà indicar el nom, un correu electrònic de contacte i si us voldreu quedar a dinar o no.
Abans del dia de la visita, les persones inscrites rebran un correu de la Junta amb les indicacions corresponents. Gaudiu de la visita!!

Animeu-vos!

Cordialment,
La Junta de l'AMPA

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec