You are hereXerrada ” El meu fill o filla s’agrada? Prevenim l’anorèxia i la bulímia des de casa”

Xerrada ” El meu fill o filla s’agrada? Prevenim l’anorèxia i la bulímia des de casa”


04/02/2016 20:00

L’AMPA de l’Escola ha organitzat la xerrada “El meu fill o filla s’agrada? Prevenim l’anorèxia i la bulímia des de casa” pel proper dijous 4 de febrer, en el marc del Programa de Suport a les Famílies 2015-2016 de l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona.
En l’activitat, que anirà a càrrec de Sara Bujalance, Llicenciada en Psicologia per la UB, amb experiència en el tractament dels Trastorns de la Conducta Alimentària i en Teràpia Familiar i Directora de Prevenció i Promoció de la Salut de Fundació Imatge i Autoestima, se’ns donaran pautes sobre el que podem fer les famílies davant la pressió d’estar prim i sobre com podem potenciar l’autoestima dels nostres fills i filles més enllà del seu físic. També es parlarà del que cal fer quan els nostres fills ens demanen que volen fer dieta. Totes aquestes reflexions hauran de servir per ajudar-nos en la prevenció i detecció precoç dels trastorns de la conducta alimentària.

Aquesta xerrada va adreçada a mares i pares d'alumnes de 5è i 6è d’EP, d'ESO i de Batxillerat.

L’Ajuntament demana la inscripció prèvia de tots els assistents, així com un quòrum mínim per poder fer la xerrada. Demanem a tothom que hi vulgui assistir, que ho faci saber a l’AMPA de l’escola omplint aquest formulari: http://goo.gl/forms/iVVEJYV6gW

Es realitzarà a la Sala d’actes de l’Escola.

Salutacions,
Junta de l'AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec