You are hereCOMPARTIM ELS LLIBRES

COMPARTIM ELS LLIBRES


22/02/2016 08:00
26/02/2016 18:59

Per segon any consecutiu contactem amb vosaltres per demanar la vostra col·laboració en una iniciativa que l'AMPA va recollit a proposta d'una família de l'escola per organitzar un intercanvi de llibres de lectura entre els alumnes de primària.

Com ja vam fer l'any passat, la setmana del 22 de febrer tots els alumnes de 1er a 6è de primària que hi vulguin participar podran portar a l'escola els llibres de lectura que ja no utilitzin i dipositar-los a les caixes que, a aquest efecte, hi haurà a cada aula. Els llibres han de ser de lectura per a nenes i nens de 3 a 12 anys i han d’estar en bon estat.

El dia 26 de febrer, divendres d'aquella setmana, es recolliran els llibres dipositats a les aules i s'oferiran a la placeta perquè tots els alumnes de primària i d’educació infantil de l'escola en puguin agafar. Les parades estaran obertes des de les 16:30 fins les 18:45 hores.

En acabar, portarem a l'Hospital de Sant Joan de Déu els llibres que quedin, tal i com vam fer l'any passat. Els responsables de l'Hospital ens van agrair molt la iniciativa i ens han dit que els llibres de l'any passat han estat molt utilitzats pels nens i nenes que van a visitar-s'hi i que, aquest any, estaran molt contents de rebre, un altre cop, els que ens sobrin.

Necessitem pares i mares que vulguin col·laborar estant a les parades de la placeta divendres 26. Qui vulgui ajudar-nos que es posi en contacte amb la Junta de l'AMPA enviant un correu electrònic a junta@ampaipsi.cat abans del 22 de febrer.

Salutacions,
Junta de l'AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec