You are hereXerrada ” El bullying: una responsabilitat de tothom. Taller de prevenció i atenció a la violència entre iguals”

Xerrada ” El bullying: una responsabilitat de tothom. Taller de prevenció i atenció a la violència entre iguals”


10/03/2016 20:00

El dijous 10 de març a les 20:00 hores a la Sala d’actes de l’Escola, l’AMPA de l’Escola ha organitzat la xerrada “El bullying: una responsabilitat de tothom. Taller de prevenció i atenció a la violència entre iguals” pel proper dijous 10 de març, en el marc del Programa de Suport a les Famílies 2015-2016 de l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona.

El taller té l’objectiu de proporcionar eines per entendre el fenomen del bullying i, al mateix temps, proporcionar eines clau de prevenció i intervenció per a la família de la víctima, l’agressor/a i de la resta de companys i companyes. Quan hi ha bullying tots i totes hi tenim molt a fer.

La xerrada anirà a càrrec de Mireia Parera, col·laboradora en l'àrea d'educació, desenvolupament organitzacional i teràpia de Fil a l'Agulla.

Aquesta xerrada va adreçada a mares i pares d'alumnes de 5è i 6è d’EP, d'ESO i de Batxillerat.

L’Ajuntament demana la inscripció prèvia de tots els assistents, així com un quòrum mínim per poder fer la xerrada. Demanem a tothom que hi vulgui assistir, que ho faci saber a l’AMPA de l’escola omplint aquest formulari: http://goo.gl/forms/SiwluFbE04

Salutacions,
Junta de l'AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec