You are hereConcurs de punts de llibre per Sant Jordi

Concurs de punts de llibre per Sant Jordi


03/03/2016 16:00
01/04/2016 20:00

Per segon any consecutiu, des de l'AMPA de l'Escola convoquem un concurs de punts de llibre per Sant Jordi i animem a participar-hi tot l’alumnat de l'Escola d'acord amb el que s'estableix a les següents

BASES:

1. El tema dels punts de llibre és lliure, però han d'haver estat creats totalment per l'alumne/a que els presenta.
2. Els treballs han de tenir la mida d'un DIN-A4 partit verticalment (105mm d’ample i 297mm de llarg). Els treballs guanyadors es publicaran reduïts a mida de punt de llibre (50 x 160 mm).
3. Els punts han d'estar fets en una de les cares i a l'altra hi ha de constar el nom, el curs i el grup de l'alumne/a que el presenta.
4. S'acceptaran totes les tècniques i materials, sempre que es respectin les mides i que el treball es pugui acabar reproduint en una cartolina.
5. Es podran presentar a concurs un màxim de 2 punts de llibre per alumne/a.
6. Els punts de llibre elaborats en format electrònic es lliuraran a l'adreça: junta@ampaipsi.cat, indicant a la capçalera: "Concurs de punts de llibre" i en el cos del correu, el nom i cognoms, el curs i el grup de l'alumne/a. Els punts de llibre presentats en format físic s'han de lliurar a la recepció del Borrell I en un sobre on hi digui: "Concurs de punts de llibre".
7. La data final de lliurament dels treballs serà el dia 1 d'abril de 2016.
8. Els treballs es dividiran en 4 categories segons el curs de l'autor:
1a. categoria: Educació Infantil.
2a. categoria: 1r, 2n i 3r d'Educació Primària.
3a. categoria: 4t, 5è i 6èd'Educació Primària.
4a. categoria: ESO i Batxillerat.
9. El jurat elegirà un/a guanyador/a per cada categoria. Tots els treballs guanyadors s'editaran en format de punt de llibre (50 x 160 mm) i es repartiran el dia de Sant Jordi entre l’alumnat de l'escola i a les parades de llibres que hi haurà al vestíbul del Borrell I
10. Cadascun/a dels/de les guanyadors/es també rebrà com a premi, que li serà entregat durant el pregó de la festa, un val per un llibre a triar el mateix dia de Sant Jordi entre els que hi hagi a les parades de la festa.
11. Els treballs guanyadors es donaran a conèixer el dia 20 d'abril publicant-los al web de l'AMPA i a les pantalles o al tauler que hi ha a l'entrada de l'edifici de Borrell I, a l'entrada de Borrell II i a l'edifici de Batxillerat.
12. El jurat el formaran els membres de la junta de l'AMPA de l'escola i es reserva el dret de declarar desert el concurs i de decidir sobre qualsevol altre punt no previst per aquestes bases.

Per recuperar els treballs originals, tret dels guanyadors, els autors podran adreçar-se a la recepció de Borrell I a partir del dia 27 d'abril.
Els treballs guanyadors s'emmarcaran i s'entregaran a l'Escola.

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec