You are hereVisita a l’Escola en funcionament el dimarts dia 12 d’abril

Visita a l’Escola en funcionament el dimarts dia 12 d’abril


12/04/2016 10:00

Amb el guiatge del director, Oriol Blancher, i la coordinació de l’AMPA, s’organitza una nova visita a l’Escola en funcionament.
Aquesta activitat proposa a les famílies una visió diferent de l’Escola: entrar en diferents espais i aules de totes les etapes durant el seu funcionament ordinari, és a dir, durant l’horari escolar, veient l’activitat de professors i alumnes i comptant amb les explicacions del director.
Aquesta està prevista per al proper dimarts dia 12 d’abril, a partir de les 10.00 del matí, i acabarà a les 15:00 hores, en cas de quedar-se la persona inscrita a dinar al menjador.
Per les seves característiques, i per destorbar el mínim possible el normal desenvolupament de l’activitat educativa, està restringida a un màxim de 10 persones, demanant-se inscripció prèvia. Si hi esteu interessats, podreu fer-la mitjançant el formulari que trobareu al següent link http://goo.gl/forms/nPVLFQ6ysr , a raó d’una sola persona per inscripció.
La inscripció es podrà realitzar durant tot el dia 30 de març. Caldrà indicar el nom, un correu electrònic de contacte i comunicar si us voldreu quedar a dinar o no. Per evitar corredisses i problemes de connexió, aquesta vegada es farà un sorteig entre tots els que s'hagin inscrit durant aquell dia per adjudicar les places; és a dir, ja no serà per ordre d'inscripció.
Uns dies abans del dia de la visita, les persones a qui s’adjudiqui la plaça rebran un correu de la Junta amb la confirmació i les indicacions corresponents. Gaudiu de la visita!!
La Junta de l'AMPA

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec