You are hereXerrada de Victor Küppers: ” Viure amb entusiasme”

Xerrada de Victor Küppers: ” Viure amb entusiasme”


01/06/2016 20:00

L’AMPA de l’Escola ha organitzat la xerrada de Víctor Küppers “Viure amb entusiasme” pel proper dijous 1 de juny.

Víctor Küppers és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i doctor en Humanitats. Treballa com a formador i conferenciant i dóna classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat de Barcelona. Per a més informació: www.kuppers.com.

Les seves xerrades transmeten la importància de l’actitud personal com a element mobilitzador i dinamitzador tant en l’àmbit personal com professional. Ens proporcionarà idees, mètodes i disposicions per ser més feliços, aprendre a equilibrar la nostra vida personal i professional i millorar la nostra relació i col·laboració amb els demès i també amb la nostra família. Ens ensenyarà a potenciar la implicació i la motivació personals perquè a més de “saber fer” coses també “vulguem fer-les”; posant-hi els nostres millors esforços i despertar les nostres inquietuds per treballar, actuar i educar amb major alegria, optimisme, proactivitat, iniciativa, ambició, responsabilitat i entusiasme.

Aquesta xerrada va adreçada a totes les mares i pares de l’Escola.

Demanem a tothom que hi vulgui assistir, que ho faci saber a l’AMPA de l’escola omplint aquest formulari: http://goo.gl/forms/QnfHMTJIe0zoRPSp1

1 de juny a les 20:00 hores a la Sala d’actes de l’Escola.

Salutacions,

Junta de l’AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec