You are hereBenvinguts al curs 2016-17

Benvinguts al curs 2016-17


12/09/2016 09:00

Benvolguts mares i pares d’alumnes de l’Escola IPSI,

La Junta de l’AMPA hem reprès la nostra activitat coincidint amb l’inici escolar. Volem saludar-vos a tots, i molt especialment a les noves famílies que us incorporeu al col·lectiu de pares i mares de l’Escola. Desitgem que us hi sentiu acollits i participeu en allò que sigui del vostre interès; amb aquesta intenció properament convocarem les famílies de P3 a una xocolatada de benvinguda.

Aquest curs que comença, l’Escola afronta nous reptes en les diferents etapes, que ens il·lusionen i que refermen la nostra confiança en el projecte educatiu que hem triat per als nostres fills. Uns reptes que han suposat uns canvis, alguns més visibles que altres, i que de ben segur a poc a poc anirem coneixent. Són precisament totes aquestes millores serenes, sense gesticulacions i profundament pensades i treballades pels professionals de l’Escola, les que donen continuïtat al projecte en què confiem i que fa els nostres fills més competents i amb més recursos en un entorn cada vegada més interrelacionat.

Els pares i mares que formem part de la Junta de l’AMPA intentem aportar el nostre gra de sorra al projecte de l’Escola IPSI organitzant diverses activitats. Enguany continuarem amb les activitats que any rere any organitzem: l’extraescolar d’escacs, les xerrades (que l’any passat van tenir molt bona acollida), la participació en el Gran Recapte d’Aliments, l’intercanvi de llibres de lectura o la festa de l’AMPA, per posar només alguns exemples. Volem consolidar, també, els projectes que vam començar l’any passat i que van resultar d’una extraordinària qualitat i interès, com els Documentals en família, per posar un altre exemple. Però també ens il·lusiona fer-vos saber que estem treballant en nous projectes que més endavant us detallarem.

Per conèixer de primera mà tots aquests projectes i activitats de la Junta de l’AMPA, us animem a participar en l’Assemblea General que anualment celebrem a finals d’octubre o començaments de novembre i que properament convocarem. En qualsevol cas, el nostre web www.ampaipsi.cat és el punt de trobada virtual de la comunitat IPSI. Hi trobareu, entre d’altres, informació de les activitats, les convocatòries i les actes de les reunions de la Junta i de les assemblees. Si ho desitgeu, podeu enviar-nos també els vostres comentaris escrits per correu electrònic a junta@ampaipsi.cat. Igualment, tenim a la vostra disposició un compte de Twitter: @ampaipsi.

Dirigit especialment a totes les famílies noves, volem recordar-vos que la Junta de l’AMPA posa a disposició una assegurança d’orfenesa (FAO) que, en cas de pèrdua d’un progenitor/tutor, cobreix l’import dels costos obligatoris d’escolarització a l’IPSI fins a segon de Batxillerat dels fills assegurats. Properament rebreu informació detallada d’aquest servei, per si fos del vostre interès.

Per últim, aprofitem l’ocasió per recordar-vos que, per cinquè any consecutiu presentarem a l’Assemblea la proposta de mantenir la quota de l’AMPA en 7€ anuals per família.

Desitjant que aquest curs sigui enriquidor per a tothom, us saludem ben cordialment,

La Junta de l'AMPA IPSI

Etiquetes

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec