You are hereXerrada ” Ser només pares”

Xerrada ” Ser només pares”


17/11/2016 20:00

L’AMPA de l’Escola ha organitzat la xerrada “Ser només pares” pel proper dijous 17 de novembre a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí.

Pep Marí té més de 25 anys d'experiència com a psicòleg esportiu. Es defineix com a Assessor d'equips esportius i directius i divulgadir de la psicologia. És Co-Director del Programa ACB Next Valores i ha estat cap del departament de psicologia del Centre d’ Alt Rendiment de Sant Cugat.

Autor de llibres de referència en el camp del rendiment esportiu com “Aprender de los Campeones” i “La felicidad no es el objetivo”, ha publicat, més recentment, la seva primera novel·la “Nos lo hubiéramos perdido todo” i la segona " El músico de cristal".

En aquesta xerrada el ponent ens plantejarà la següent pregunta: “Què és el millor que podeu fer com a pares per contribuir a l’èxit esportiu i personal dels vostres fills?” Us avancem que la resposta serà: “ser només pares, fer només de pares”. Per suposat a la xerrada Pep Marí ens aclarirà el perquè i que és el que vol dir exactament amb això.

Xerrada va adreçada a totes les mares i pares de l'escola.

Per raons d'aforament us demanem que us inscriviu a la xerrada omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç (Feu una inscripció per a cada assistent): https://goo.gl/forms/CEnRwuPyfrB615gk2

Si voleu saber-ne més sobre el ponent:

http://www.fdcassanenc.cat/?tips=nijnjk
http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/esport-club/entrevista-al-psicoleg-espo...
https://vimeo.com/130517555
http://www.lavanguardia.com/deportes/20111111/54238751737/pep-mari-el-ta...

Dijous 17 de novembre a les 20:00 hores a la Sala d’actes de l’Escola.

Salutacions,
Junta de l'AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec