You are hereUn any més l’AMPA IPSI us convoca a participar com a famílies voluntàries en el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Us hi apunteu ?

Un any més l’AMPA IPSI us convoca a participar com a famílies voluntàries en el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Us hi apunteu ?


25/11/2016 17:00
26/11/2016 21:00

Els propers divendres 25 i dissabte 26 de novembre, les famílies voluntàries de l’IPSI recollirem aliments en el Caprabo de Borrell / Provença.

El divendres 11 de novembre data límit per apuntar-s’hi.

Com cada any, el Banc dels Aliments organitza arreu de Catalunya El Gran Recapte d’Aliments. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària.
Un any més, i ja són cinc, des de la Junta de l’AMPA de l’IPSI volem col·laborar activament en la campanya. És una excel·lent ocasió per crear-nos consciència, en família, de la pobresa que hi ha a prop nostre, a més de donar a conèixer la tasca que el Banc dels Aliments realitza en la lluita contra la fam i el malbaratament alimentari aquí.

Com tots els anys, tenim assignat el Caprabo de la cantonada de l’escola (Borrell amb Provença), on les famílies de l’IPSI farem de voluntaris. La tasca de les famílies consistirà en situar-nos a l’entrada del supermercat repartint bosses als clients que desitgin col·laborar i recollint les donacions a la sortida, sense oblidar d’agrair als qui hi participen.

Farem torns de 2 a 3 hores (en funció del nombre de famílies apuntades) repartits entre el divendres de 17 a 21 hores i dissabte de 9 a 21 hores. En cada torn hi participarà més d’una família.

Atès que el divendres 25 de 9 a 17 hores (horari escolar) també volem realitzar la recollida d’aliments, necessitem pares i mares voluntaris que tinguin disponibilitat per cobrir aquest horari. Si hi ha voluntaris també podrem cobrir aquest torn!

En cas d’estar-hi interessats en participar com a voluntaris cal que envieu un correu a junta@ampaipsi.cat assumpte: Gran recapte 2016 indicant:


  • el vostre nom i DNI
  • telèfon de contacte; preferentment el mòbil.
  • nombre de participants i cursos dels fills
  • i preferència de torn: divendres matí, divendres tarda, dissabte matí o dissabte tarda. Si voleu coincidir amb una altra família també ho podeu fer constar. Tanmateix heu de ser conscients que per la limitació d’espai que tenim al Caprabo difícilment podem ser més de 4 famílies per torn.
  • En la mesura del possible intentarem assignar els torns d’acord amb les vostres preferències. Com a criteri general i en cas de que en un mateix torn hi hagi moltes famílies apuntades assignarem els torns més adients a les edats dels fills.
  • Enguany mirarem de muntar un grup de “whatsup” per facilitar la comunicació entre els diferents torns i alhora compartir els avenços en les recollides. Si nó voleu formar part del grup de “whats”, preguem ens ho feu constar.

La data límit per apuntar-s’hi és el divendres 11 de novembre. A partir d’aquest dia, i tan aviat com sigui possible, ens posarem en contacte amb les famílies voluntàries per comunicar-los el torn assignat. En cas que s’hi apuntin més famílies de les que puguin participar (per raons d’espai), farem un sorteig per triar els participants - tot i que mai hem tingut necessitat de fer-lo i sempre ens hem encabit com hem pogut.

Si esteu interessats en ampliar informació sobre la tasca del Banc dels Aliments podeu consultar el web: http://www.bancdelsaliments.org.

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec