You are hereTaller ”Els estils parentals i com influeixen als adolescents”

Taller ”Els estils parentals i com influeixen als adolescents”


26/01/2017 19:00

Dijous 26 de gener farem el primer taller organitzat per l'AMPA amb el títol "Els estils parentals i com influeixen als adolescents".

El taller és subvencionat pel Centre per a Famílies amb Adolescents de l'Ajuntament de Barcelona i serà conduït per Raul Abril i Montserrat Farrés, psicòleg i educadora social, respectivament, d'aquest Centre.

En primer lloc els conductors ens faran una breu presentació dels destils aprentals més habituals. Després, mitjançant un role-playing, intentarem, entre tots, decidir en quin dels estils ens veiem més identificats els participants. Partint de situacions reals i de la pròpia experiència de les persones assistents debatrem si hi ha algun estil que sigui més adient que els altres. Analitzarem, mitjançant una dinàmica participativa, quines conseqüències tenen cadascun d'ells en els fills i filles adolescents i compartirem possibles alternatives, en cas que algun dels estils utilitzats vejem que pot generar efectes considerats negatius vers els fills i filles.

El taller està adreçat especialment als pares i mares amb fills adolescents però està obert a totes les mares i pares de l'escola tot i que només hi podran assistir 35 persones.

Per raons d'aforament us demanem que us inscriviu al taller omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç (Feu una inscripció per a cada assistent): https://goo.gl/forms/FaM6Jnb8hAdL75P42

Lloc i hora: 26 de gener a les 19:00 hores a la Sala polivalent de la Biblioteca de l’Escola.

Si voleu saber-ne més sobre el Centre per a Famílies amb Adolescents:
http://familia.bcn.cat/ca/centre-families-adolescents
http://guia.barcelona.cat/detall/centre-per-a-families-amb-adolescents_9...
http://ajuntament.barcelona.cat/dretssocials/sites/default/files/arxius-...

Salutacions,
Junta de l'AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec