You are hereXerrada ” L'assetjament escolar”

Xerrada ” L'assetjament escolar”


09/02/2017 20:15

L’AMPA de l’Escola ha organitzat la xerrada “L'assetjament escolar" a càrrec de l'escriptora i periodista Lolita Bosch.

Lolita Bosch va néixer a Barcelona l’any 1970, però ha viscut a Albons (Baix Empordà), els Estats Units, Índia i Mèxic, país que des de fa més de vint anys considera casa seva. És novel·lista i activista per la pau, però també fa literatura infantil i juvenil, assaig i edita antologies. Dues novel·les seves s’han dut al cinema. En total, ha escrit més de 70 llibres que han estat traduïts a diferents idiomes. Ha rebut prestigiosos premis, tant de literatura com de periodisme. Investiga constantment i des de tots els angles possibles els vincles entre la literatura, la violència i la pau.

L'any 2016 va publicar el seu llibre "La ràbia" on es decideix a explicar la seva experiència com a víctima de bullying en la seva adolescècia.

Eva Piquer, mare de l'escola, va escriure sobre aquest llibre al diari Ara:

«Ara, sí. Ara, Lolita Bosch ha escrit el llibre La ràbia (Amsterdam), premi Roc Boronat 2016. I per escriure’l, per atrevir-se a parlar d’ella, ha hagut de parlar amb adolescents que avui també se senten i se saben humiliats, menyspreats, insultats.»

Actualment Lolita Bosh fa xerrades i tallers sobre bullying i també ajuda a joves que el pateixen.

La xerrada que organitzem pel dia 9 serà una ocasió única per escoltar el seu testimoni en primera persona sobre l'assetjament escolar que va patir durant la seva adolescència.

Xerrada adreçada a totes les mares i pares de l'escola.

La xerrada tindrà lloc el dia 9 de febrer a les 20:15 hores a la Sala d’actes de l’Escola.

Per raons d'aforament us demanem que us inscriviu a la xerrada omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç: https://goo.gl/forms/OxP53anOqdvxHWAz2

Feu una inscripció per a cada assistent.

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec