You are hereXerrada ”Invertim en educació emocional”

Xerrada ”Invertim en educació emocional”


31/05/2017 20:00

El proper dimecres 31 de maig a les 20:00 hores farem la darrera xerrada d’aquest curs organitzada per l’AMPA de l’escola amb el títol “Invertim en educació emocional”.
Una xerrada que ens farà reflexionar al voltant de la importància de cuidar-nos; en reflexiu i en recíproc.
Ens hi plantejarem, entre d’altres, aquestes qüestions:
- Tenim consciència que el nostre benestar emocional i el dels nostres infants és susceptible de ser educat i ser transformat?
- Podem invertir en prevenció de la salut emocional abans dels primers símptomes de malestar?

Aquesta activitat forma part del Programa de Suport a les Famílies 2016-2017 de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest any no ens la van atorgar però, tot i així, vam decidir fer-la igualment seguint el programa i amb les mateixes ponents, Montse Mir i Carol Pinilla, que proposa l’Ajuntament però finançada per la nostra AMPA.

Montse Mir és mediadora familiar i advocada amb experiència de més de 10 anys com a mediadora en l’àmbit familiar. També es presidenta de l’entitat Mediam que treballa per sensibilitzar i apropar la resolució de conflictes a l’escola, les famílies i les organitzacions
Carol Pinilla és mediadora i educadora social. Ha treballat en centres penitenciaris i centres de menors i és sòcia fundadora de del cmb (CentroMEdiaciónBarcelona)

Demanem a tothom que hi vulgui assistir que s’hi inscrigui omplint aquest formulari: https://goo.gl/forms/s1CUjnELcb9560gk2

Dimecres 31 de maig a les 20 hores. Sala d’actes de l’escola

Des de la Junta de l'AMPA esperem que sigui del vostre interès.

La Junta de l’AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec