You are hereVisita escola en funcionament

Visita escola en funcionament


30/10/2017 16:31

Amb el guiatge del director, Oriol Blancher, i la coordinació de l’AMPA, reprenem l'activitat de "Les visites a l'escola en funcionament"

Aquesta activitat proposa a les famílies una visió diferent de l’Escola: entrar en diferents espais i aules de totes les etapes durant el seu funcionament ordinari, és a dir, durant l’horari escolar, veient l’activitat de professors i alumnes i comptant amb les explicacions del director.

Aquesta està prevista per al proper dimecres 15 de novembre, a partir de les 11 h del matí, i acabarà a les 15 hores, en cas de quedar-se la persona inscrita a dinar al menjador.

Per les seves característiques, i per destorbar el mínim possible el normal desenvolupament de l’activitat educativa, està restringida a un màxim de 10 persones, demanant-se inscripció prèvia. Si hi esteu interessats, podreu fer-la mitjançant el formulari que trobareu al següent link https://goo.gl/forms/KzdNCdS0x2ZrvcWy1 ,a raó d’una sola persona per inscripció.

La inscripció es podrà realitzar fins les 23:59 h del proper diumenge 5 de novembre. Caldrà indicar un sol nom, un correu electrònic de contacte vàlid i comunicar si us voldreu quedar a dinar o no. Entre les persones que ho sol·licitin es farà un sorteig per adjudicar les places.
Uns dies abans del dia de la visita, les persones a qui s’adjudiqui la plaça rebran un correu de la Junta amb la confirmació i les indicacions corresponents. Gaudiu de la visita!!

La Junta de l'AMPA

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec