You are hereXerrada ” Educant per la pau i la diversitat”

Xerrada ” Educant per la pau i la diversitat”


12/12/2017 19:30


Benvolgudes famílies,

El proper dimarts 12 de desembre a les 19.30 hores farem la primera xerrada d’aquest curs organitzada per l’AMPA de l’Escola amb el títol “Educant per la pau i la diversitat”.

Tots eduquem per a unes relacions positives i respectuoses i per a una millor convivència entre persones amb orígens socials, culturals i religiosos diversos. Això no vol dir evitar els conflictes a tota costa, sinó desenvolupar habilitats per afrontar-los de forma no violenta. Habilitats com l’empatia, la coneixença i la comprensió de l’altre, la cerca de punts comuns i l’establiment de vincles de confiança.

L’activitat anirà a càrrec de Fatiha El Mouali, experta en diversitat cultural i en prevenció de conflictes de l’Arae que és una associació sense ànim de lucre que treballa en el camp de l’educació, la psicologia i l’acompanyament a les persones. Fan formació i suport a professionals de l’educació i a mares i pares, atenent i acompanyant persones i famílies i fent projectes a mida per a centres i institucions. Els seus temes principals són l’acompanyament emocional, la comunicació i les relacions, així com la innovació en l’aprenentatge. https://www.araebcn.com/qui-som/

Aquesta xerrada forma part del Programa de Suport a les Famílies 2017-2018 de l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona.

Demanem a tothom que hi vulgui assistir que s’hi inscrigui omplint aquest formulari: https://goo.gl/forms/LdYLYeu38j6fBUq13

Data: dimarts 12 de desembre
Hora: 19:30
Lloc: Sala d’actes. Borrell II

Salutacions,
La Junta de l’AMPA

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec