You are hereLectura per Nadal

Lectura per Nadal


19/12/2017 01:17


Què millor que fomentar la lectura entre els nostres fills i filles que amb el nostre exemple! Per això ens hem proposat aquest Nadal triar un llibre, llegir-lo i comentar-lo tots junts amb la seva autora passat festes. El nostre exemple sens dubte encoratja els nostres fills a llegir.

Per endegar aquesta nova proposta hem triat un llibre excepcional “La memòria de l’arbre” de l’escriptora Tina Vallès i premi Anagrama de novel·la 2017 i que ja va per la 3era edició.

Nosaltres l’hem llegit i és un llibre meravellós, senzill i sincer, a favor de la bellesa. A més del premi, ha rebut crítiques excel·lents entre de les quals destaca la de Marius Serra “Deliciosa....Una novel.la sensible com un haikú. Continguda i plena de contingut emocional”.

És un llibre curt però intens, ideal per buscar el nostre racó de calma durant aquestes festes i gaudir de la seva lectura. Pots demanar que te’l regalin o buscar-lo a la biblioteca. És un molt bon regal !

El dijous 18 de gener a les 19:30 h la Tina Vallès ha acceptat la nostra invitació i vindrà a l’escola per comentar-lo tots plegats. Li podrem preguntar tot allò que vulguem: quin és el procés de creació d’un llibre, com perfila els personatges, què espera dels lectors, i mil preguntes que se’ns puguin ocórrer.

Per poder saber els què serem us preguem inscripció prèvia a https://goo.gl/forms/VrX5wa7ob6RNhBm62 La inscripció prèvia ens ajuda a dimensionar els recursos a disposar i per tant compromet la vostra assistència. En cas que a darrera hora no pugueu venir ens ho heu de comunicar enviant un correu junta@ampaipsi.cat

És una activitat dirigida als adults i a tots els alumnes madurs en la lectura i encuriosits en sentir les explicacions d’una escriptora talentosa.

Us adjuntem un link on trobar la fitxa del llibre, la biografia de la Tina, i diferents ressenyes.

http://www.anagrama-ed.es/libro/llibres-anagrama/la-memoria-de-l-arbre/9...

@tinavalles_

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec