You are hereVisites a l'escola en funcionament, 18 abril de 2018

Visites a l'escola en funcionament, 18 abril de 2018


18/04/2018 11:00

Amb el guiatge del director, Oriol Blancher, i la coordinació de l’AMPA, reprenem l'activitat de "Les visites a l'escola en funcionament"

Aquesta activitat proposa a les famílies una visió diferent de l’Escola: entrar en diferents espais i aules de totes les etapes durant el seu funcionament ordinari, és a dir, durant l’horari escolar, veient l’activitat de professors i alumnes i comptant amb les explicacions del director.

Aquesta està prevista pel proper dimecres 18 d'abril, a partir de les 11 h del matí, i acabarà a les 15 hores, en cas de quedar-se la persona inscrita a dinar al menjador.
Per les seves característiques, i per destorbar el mínim possible el normal desenvolupament de l’activitat educativa, està restringida a un màxim de 10 persones, demanant-se inscripció prèvia. Si hi esteu interessats, podreu fer-la mitjançant el formulari https://goo.gl/forms/sGBscjqVv7DTxFFI2 ,a raó d’una sola persona per inscripció.
La inscripció es podrà realitzar fins la finalització del proper 11 d'abril. Caldrà indicar el nom, un correu electrònic de contacte i comunicar si us voldreu quedar a dinar o no. Entre les persones que ho sol·licitin es farà un sorteig per adjudicar les places.
Uns dies abans del dia de la visita, les persones a qui li toqui la plaça rebran un correu de la Junta amb la confirmació i les indicacions corresponents. La resta no rebran cap correu. Gaudiu de la visita!!

La Junta de l'AMPA

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec