You are hereClub de lectura: L’estiu que comença de l’escriptora Silvia Soler

Club de lectura: L’estiu que comença de l’escriptora Silvia Soler


09/05/2018 19:30


Tal i com havíem anunciat reprenem el Club de Lectura amb el llibre “L’estiu que comença” de l’escriptora Sílvia Soler. Tenim la immensa sort que la mateixa Sílvia Soler ha acceptat la nostra invitació per comentar-lo tots plegats. L’activitat es desenvoluparà a la Biblioteca de l’escola, a l’edifici de Primària, el proper dimecres 9 de maig a les 19:30 hores. La durada prevista és entre 1 hora i mitja i dues hores.

Ateses les característiques hem limitat l’aforament de tal manera que es requereix d’inscripció prèvia a través del formulari següent: https://goo.gl/forms/KxrWi7B9biaDpB3l1. Un cop quedin cobertes totes les places, assignades per ordre d’inscripció, les següents persones inscrites quedaran en llista d’espera per si es produeix alguna baixa. És per aquest motiu que el fet d’inscriure’s comporta el compromís d’assistència. (Important: Una persona per inscripció).

És del tot recomanable que totes les persones que hi assistiu hagueu llegit i gaudit del llibre; això ajudarà a fer el debat molt més enriquidor.

Recordeu que podeu unir-vos al nostre canal Telegram: https://t.me/joinchat/AAAAAE0-nrEc8bwV0q7BEQ

Salutacions,
Junta de l'AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec