You are hereNotícies / El Fil

El Fil


Caceres del tresor mitjançant geolocalització

Molt probablement tots hem anat alguna vegada a caçar bolets, però algú ha anat mai a caçar tresors? Sí, sí, tresors de veritat! D’aquells que són de valor incalculable!

Doncs des de ja fa uns anys hi ha tresors amagats per tot el planeta esperant a ser descoberts. I no parlo sols dels tresors de la natura, no, sinó de tresors que has de buscar com si estiguessis fent una espècie de gimcana. A Barcelona, a Collserola, a la platja, a la plana o a la muntanya. No hi ha enlloc on no puguis aprofitar l’avinentesa per descobrir algun tresor.

“Educar amb humor” xerrada a càrrec d’en Carles Capdevila

Dijous dia 6 de març va venir a l’escola a fer-nos una xerrada sobre l’educació dels nostres fills el periodista i director del diari ARA, Carles Capdevila. La xerrada, organitzada per l’AMPA, duia per títol: “Educar amb humor” i això és el que va fer en Carles Capdevila durant la xerrada amb tots els assistents; ens va educar amb humor. En mig de bromes ens va anar transmetent la seva saviesa fruit de lectures, de reflexions i de la seva experiència com a pare de 4 fills.

Gràcies, moltes gràcies

Gràcies, moltes gràcies. Tres paraules per resumir tots els sentiments viscuts i per reflectir l’immens agraïment a totes les persones que van participar en el Gran Recapte d’Aliments 2012.

Un món de llengües

Se n’ha parlat molt de la importància d’aprendre llengües estrangeres i sembla que amb la creixent globalització, ja sigui per temes de negocis o d’estudis, el fet d’estudiar llengües estrangeres esdevé cada cop més una prioritat màxima. Ningú no posa en dubte avui en dia la necessitat d’aprendre l’anglès. I el que es trobaran els nostres fills després de l’escolaritat serà en molts casos un món multilingüe.

Xerrada d'Anna Mascaró "Educar-nos per educar"

El passat 21 de febrer L'AMPA va organitzar una xerrada amb el títol de "Educar-nos per educar" que va anar a càrrec de l'Anna Mascaró.

Hi ha moltes maneres de veure la vida; podem creure que és un problema a resoldre però també podem viure-la com una aventura a descobrir. Ens podem sentir amb dret a tenir-ho tot perquè som uns bons professionals i treballem molt, i a partir d'aquí tot el món ha de girar al voltant nostre, o podem donar gràcies, cada dia, pels milions de coses bones que tenim com ara: viure en un país del primer món, tenir una llar confortable, poder menjar cada dia, ... i, a sobre, tenir amb nosaltres unes persones meravelloses a qui poder acompanyar en aquesta aventura que és realment la vida; els nostres fills.

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec