You are hereFòrums / Fòrum General / Representació institucional de l'escola en actes organitzats per la mateixa (trobada de guitarres Suècia-Catalunya)

Representació institucional de l'escola en actes organitzats per la mateixa (trobada de guitarres Suècia-Catalunya)


No replies
jl
Offline
Joined: 15/10/2008

Hola,
Dissabte 24 d'octubre es va celebrar una trobada de guitarres Suècia-Catalunya amb representació d'alumnes de l'Escola de Músics i de l'Escola Municipal de Música de Palafolls, la Vallentuna Kulturskola de Suècia i l'IPSI. La trobada va tenir lloc a l'alberg de joventut Mare de Déu de Montserrat de 10 a 20 h amb un concert final obert a les famílies a les 17,30h.
Tot l'acte en sí va ser un èxit i només cal felicitar a la professora de l'IPSI, Susana de la Fuente, per tot l'esforç i il.lusió que va posar en l'acte, així com la gran quantitat d'hores extres que es necessiten per organtizar una activitat com aquesta.
L'únic que vaig trobar criticable va ser la manca de representació institucional per part de la nostra escola. Mentre que el Director de l'escola de Suècia repartia regals a les professores i a tots els alumnes participants, vaig trobar a faltar la representació institucional de l'IPSI (no necessàriament del Director).
A vegades dona la sensació de cara a la galeria, que hi han actes de primera i de segona, i , la veritat, encara que sigui per respecte a tots els professionals i alumnes que han estat al darrera, crec que tots els actes haurien de tenir el mateix nivell d'importància institucional.
Això és simplement una reflexió individual que en cap moment vaig fer durant l'acte a la resta de famílies, perquè tots estavem molt contents i ho continuem estant. Però, és una reflexió a mena de suggeriment per a qui correspongui.

José L. Regojo

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec