You are hereFòrums / Fòrum General / IPSI Runners

IPSI Runners


1 reply [Darrer article]
Carlos Vazquez
Offline
Joined: 23/10/2008

Una sèrie de pares de l'IPSI ens hem animat a sortir a córrer junts per tenir un entrenament regular de manera col·lectiva entre amics.

L'experiència està sent molt engrescadora i per això volem fer-ho extensiu al màxim de pares que tinguin la inquietud d'estar en forma, baixar uns quilets, desestresar-se una miqueta, buscar nous reptes, o simplement fer una trobada amb altres pares de l'escola.

Creiem que si som uns quants, aquest hàbit el podrem fer perdurar més fàcilment en el temps: les sinèrgies del col·lectiu, el compromís amb els demés, la força del equip, etc.

Qui pot participar?

Tothom que compleixi aquests requisits:

- Ser pare/mare de l'IPSI. (De mare no n'ha vingut cap encara, tot i que sabem de diferents grups que també es troben per córrer).
- Córrer un mínim de 45 minuts. El ritme no importa, ens adaptem al més lent o fem diferents grups segons el ritme. Si en aquests moments no arribes a aquests minuts, pots entrenar una mica i amb dos cops per setmana segurament en un mes ja et pots apuntar.
- Intentar venir almenys un cop per setmana. Tenir clar que aquest temps és de prioritat a l'agenda.
- Ser molt puntual: qui arriba tard ha de córrer més per atrapar als altres!

Qui més pot pertànyer als IPSI Runners?

Pares simpatitzants: pare que te ganes de venir però per les circumstàncies encara no ha vingut mai! p.e: m'estic entrenant, ara tinc futbol, etc...
Pares lesionats: pare que temporalment no pot venir.

Quins objectius físics tenen els IPSI Runners?

Molt diversos en funció del nivell: des de córrer per estar en forma fins a fer curses de 10 Km o altres més llargues com mtijes o fins i tot alguna marató. Que no s'espanti ningú!! Qui vulgui fer una cursa de 10Km venint un o dos cops per setmana aviat podrà fer-la i qui vulgui fer una mitja o fins i tot reptes més grans ja farà més km i més intensitat altres dies de la setmana.

Com ens podem organitzar fàcilment en un entorn on tenim les agendes tant complicades?

Bé, hem quedat estipular dues sortides a la setmana rotllo "Pim-Pam i cap a casa":

1. Els dimarts: a les 21h a Av. Roma amb València. Aquest dia anem a córrer per la zona de Montjuïc o per la zona de la Gran Via d'Hospitalet.

2.Els dijous: a les 22h a Diagonal/Francesc Macià banda Llobregat/Muntanya. Anem a córrer per la Diagonal fins al Parc Cervantes.

També improvisem sortides els diumenges ben d'hora al matí per la carretera de les aigües (tirades més llargues), sortides amb nens, curses, etc.

Si coneixes a algun pare que pugui estar mínimament interessat envia-li aquest link i que es posi en contacte amb roger1cid@yahoo.com o amb cvazquezampa@gmail.com i li fem arribar els comunicats dels IPSI Runners.

Fins que estiguin consolidats els dies i horaris, cada setmana, el grupet de IPSI Runners rebreu un Doodle (enquesta ràpida) on indicareu els dies que podreu assistir.

Per qualsevol dubte estem a la vostra disposició en els mails anteriors

Sort i salut

Roger i Carlos

Famíla Vazquez Montoriol

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec