You are hereWebs amigues

Webs amiguesAquí trobareu webs molt properes: webs de pares i mares, webs d'activitats de l'escola, webs dels nostres fills, ... Webs que, per alguna raó, volem compartir.

Pàgina web de la Cristina Losantos

Pàgina web de Cristina Losantos
Artista especialitzada en il·lustració. Colaboradora habitual de publicacions com Cavall Fort o El Tatano, també ha realitzat il·lustracions de diferents llibres com ara “…i ara què ve?” (La Galera), “Els somnis de l’Aurèlia” (Cruïlla) o “Ton i Guida” (La Galera) entre d'altres.

Centpeus

Centpeus
Mira. Un lloc on comentar coses que em sorprenen. Com un centpeus xafarder del qual em van parlar quan era xic.

Cor Vivaldi

Cor Vivaldi
La pàgina web del Cor Vivaldi

De Vinis de Joan Gómez Pallarès

De Vinis de Joan Gómez Pallarès
Joan Gómez Pallarès. Visc i descric. menjo i bec. Compro i cuino. Viatjo i veig. M'agrada conèixer i descobrir i, en aquest quadern, escriure dels meus vins i els seus menjars, d'aliments i els seus territoris, de la gent i les seves cultures. M'agrada la crònica del viatge al món que el vi ofereix als que tenen el desig de caminar-lo. Des de Barcelona, amb amor especial per la meva "vella" Europa però sempre obert al món

Carles Capdevila

Carles Capdevila
Pàgina personal del periodista Carles Capdevila. Conegut per les seves aparicions mediàtiques, en Carles és un especialista en temes educatius, però sempre de molt bon humor.


Petit Comité
Petit Comité és un grup mixt de música que interpreta a capel·la un repertori ple de temes de diversos autors i estils amb un punt en comú: són melodies que han estat i seran sempre grans èxits. Si a tot això li afegim una excel·lent posada en escena, adaptacions originals, coreografies diverses i unes pinzellades d'humor, convertim un concert d'aquesta formació en un espectacle únic i irrepetible, on qualsevol persona que assisteixi com a públic pot sortir amb la satisfacció d'haver recordat alguna cançó entranyable dins la seva vida.


Futbol Pares IPSI
El blog que han fet una colla de pares d'alumnes de l'Ipsi que, de tant en tant, intenten jugar a futbol.


Electric Bicycle Worldtour
Una mare de la escola ens envia aquesta iniciativa promoguda per un familiar seu que donarà la volta al món en bicicleta elèctrica amb la finalitat de fomentar el desenvolupament d'una consciència i una cultura de l'estalvi i condemna del malbaratament. És un recorregut solidari en col.laboració amb una ONG dedicada a projectes internacionals de caràcter mediambiental, per a contribuir amb fons a la seva causa, visitar els seus projectes, enregistrar-los i mostrar-los a les persones que hi han col.laborat.


The Back Beat
Som un grup musical dedicat exclusivament a interpretar la música dels Beatles amb completa fidelitat a les versions originals.
Fem actuacions en varis formats segons l’ocasió: “Versions completes” amb bateria i instruments elèctrics per a grans festes, “Unplugged” amb poc volum, sense bateria per a festes privades o llocs petits.
Som dons un grup de beatlemaniacs per a beatlemaniacs o be per aquells que potser ho seran en el futur.


Ecocity
Som un grup de productors ecològics repartits per diverses comarques del territori català. Sota la marca ECOCITY, volem oferir als nostres clients uns productes de la màxima qualitat, el més sans i naturals possibles i amb la certificació corresponent (CCPAE).
Nota: Si vols que la teva web apareixi en aquesta secció, envíans el link amb una petita descripció fent servir el formulari de Suggeriments

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec