You are hereXerrada: “Mindfulness per a la Vida”

Xerrada: “Mindfulness per a la Vida”


26/03/2019 19:30

Dimarts 26 de març a les 19.30 hores farem la xerrada “Mindfulness per a la vida” a càrrec de Carmen Boó.

Carmen Boó és educadora, psicoterapeuta, homeòpata, conferenciat, professora i investigadora de les noves ciències vinculades a la Psicologia i l’Ètica de la Cura.

Has tingut mai la sensació de no poder controlar els teus pensaments?
En alguna ocasió has sentit un desassossec que t'ha tret la pau sense motius aparents?
Ets conscient del teu nivell d'estrès?
Creus que l'estat d'ànim influeix en la teva forma de vida i en les teves relacions?
Saps perquè avui dia l’espiritualitat es una qüestió científica?

Si alguna d'aquestes preguntes et ressona, et descriu d'alguna manera o és del teu interès, segur que el Mindfulness pot ajudar-te a prendre consciència i transformar hàbits que t'allunyen de la vida plena. La xerrada ens presentarà l'art de connectar amb les nostres necessitats més profundes d'assossec, calma i tranquil·litat atenent al fet de que la felicitat és la serenitat sostinguda i, per tant, considerant que totes les persones volem acostar-nos a aquesta quietud interna que ens dona plaer, benestar i pau. Aprendrem com connectar amb tots els recursos que ja tenim per aconseguir aquest equilibri desitjat. Els beneficis de les disciplines que ens ensenyen a gestionar pensaments, emocions i actituds són múltiples. Avui dia, de la mà de diferents ciències avantguardistes, ens arriba una informació molt valuosa sobre la importància de sostenir de forma perllongada i estable estats fora de l'estrès, l'ansietat, les pors o les preocupacions. Per aconseguir-ho els mètodes meditatius són considerats molt efectius perquè provoquen a mig i llarg termini, reaccions bioquímiques de l'organisme que respon de manera favorable a disciplines com la meditació i el Mindfulness. Per tant la pràctica de aquestes activitats ancestrals millora les nostres relacions, el nostre estat d'ànim i la nostra salut.
Al llarg de la conferència farem petites pràctiques meditatives que reforcen la part més didàctica de l'exposició, degustant així el clima de pau que es genera quan la nostra intenció es dirigeix a buscar la pau del cor; tenint en compte que el fet de fer-ho alhora un grup de persones en multiplica l'efecte reparador.

Demanem a tothom que hi vulgui assistir que s’hi inscrigui omplint aquest formulari: https://goo.gl/forms/7ZvrWMPYOXCZW1zY2

Data: dimarts 26 de març
Hora: 19:30
Lloc: Sala d’actes. Borrell II

Salutacions,
La Junta de l’AMPA

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec