You are hereBases Concurs Punts de Llibre 2021

Bases Concurs Punts de Llibre 2021


31/03/2021 13:30
05/04/2021 23:59

1. El tema dels punts de llibre és lliure.

2. Els punts han d'haver estat creats totalment per l'alumne/a que els presenta.

3. Els treballs han de tenir la mida d'un DIN-A4 partit verticalment (105mm d'ample i 297mm de llarg).

4. S'acceptaran totes les tècniques i materials, sempre que es respectin les mides i que el treball es presenti en format digital.

5. Es podran presentar a concurs un màxim de 2 punts de llibre per alumne/a.

6. Els punts de llibre es lliuraran a l'adreça: puntsdellibre@ampaipsi.cat, indicant a la capçalera "Concurs de punts de llibre", i en el cos del correu, el nom i cognoms, el curs i el grup de l'alumne/a.

7. La data final de lliurament dels treballs serà el dilluns, 5 d'abril de 2021. Els treballs lliurats després d'aquesta data quedaran fora del concurs.

8. Els treballs es dividiran en 4 categories segons el curs de l'autor/a:

  • 1a. categoria: Educació Infantil.
  • 2a. categoria: 1r, 2n i 3r d'Educació Primària.
  • 3a. categoria: 4t, 5è i 6è d'Educació Primària.
  • 4a. categoria: ESO i Batxillerat.

9. El jurat elegirà un/a guanyador/a per cada categoria. Tots els treballs guanyadors s'editaran en format de punt de llibre (50 x 160 mm) i es repartiran la setmana de Sant Jordi entre l'alumnat i el professorat de l'escola.

10. Els treballs guanyadors es donaran a conèixer el dia 23 d'abril, durant la celebració de la Festa Major de l’Escola. A més a més, es publicaran al web de l'AMPA i a les pantalles o al tauler que hi ha a l'entrada de l'edifici de Borrell I, a l'entrada de Borrell II i a l'edifici de Batxillerat.

11. Cadascun/a dels/de les guanyadors/es també rebrà com a premi, que li serà entregat durant el pregó de la festa de Sant Jordi, un val per un llibre.

12. El jurat el formaran els membres de la junta de l'AMPA de l'escola. Es reserva el dret de declarar desert el concurs i de decidir sobre qualsevol altre punt no previst per aquestes bases.

13. Els membres del jurat no coneixeran el nom dels participants.

14. Els treballs guanyadors s'emmarcaran i s'entregaran a l'Escola.

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec